• גודל גופן

פנקייק קוקוס

פנקייק קוקוס

כמעט כולם אוהבים לאכול פנקייקים, אבל פנקייק קוקוס כזה עוד לא טעמו והגיע הזמן שיטעמו כי הוא יוצא מעולה !

מצרכים

1 כוס (125 גרם) קמח מלא

1 כוס (140 גרם) קמח לבן

1 שקית אבקת אפייה

2-3 כפות סוכר

קורט מלח

480 מ"ל (2 כוסות) קרם קוקוס מזרח ומערב

2 כפות שמן קוקוס מזרח ומערב

1 ביצה

מעט שמן לטיגון

הגשה:

סירופ מייפל

פירות טריים

אופן הכנה

  • שמים בקערת ערבוב את שני סוגי הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והמלח ומערבבים.
  • מוסיפים את קרם הקוקוס, הביצה והשמן ומערבבים היטב עד שמתקבלת בלילה אחידה ללא גושים.

פנקייק קוקוס

  • מחממים מעט שמן במחבת קטנה עם ציפוי non-stick ויוצקים 2-3 כפות של הבלילה.
  • מטגנים במשך דקה, או עד שעל פני הפנקייק מתחילות להופיע בועות קטנות.

פנקייק קוקוס

  • הופכים בעזרת תרווד ומטגנים גם את הצד השני במשך כדקה, או עד להזהבה יפה. מגישים עם סירופ מייפל ופירות טריים.