• גודל גופן

שיפודי אננס בציפוי חם ופריך

שיפודי אננס בציפוי חם ופריך

4 סועדים

מתכון: שף צ'ארלי פדידה ממסעדת "אוליב ליף"

מצרכים

לארבעה שיפודים:

1 אננס קלוף לקוביות 2×2 ס"מ,

8 תותים שטופים,

2 כפות סויה יאמאסה,

2 כפות דבש,

12 כפות פירורי חלה או פנקו (פירורי לחם יפנים),

1 ביצה טרופה,

תרסיס שמן פאם קנולה.

 

אופן הכנה

אל קערה מוסיפים סויה, דבש וביצה, מערבבים היטב עד להתאחדות, מוסיפים את קוביות האננס ומשרים למשך כחצי שעה במקרר לספיגת טעמים. מוציאים מקירור. מצפים את האננס בפירורי חלה ומניחים על מגש אפייה מרופד בנייר פרגמנט, משמנים בתרסיס שמן קנולה מכל צידי האננס ומכניסים לתנור, שחומם מראש לטמפרטורה של 200 מעלות למשך כ-7 דקות או עד שפירורי החלה הופכים זהובים. משפדים אננס ותותים ומגישים חם. מומלץ לאכול עם גלידה טובה.