• גודל גופן

עלי סיגר מטוגנים במילוי עוף וירקות

עלי סיגר מטוגנים במילוי עוף וירקות
עלי סיגר מטוגנים לשלמות במילוי עוף טחון וירקות פריכים. התיבול כאן הוא השיחוק האמיתי, עם רוטב סרירצ'ה בועט ושמן שומשום עדין

מצרכים

עלי סיגר
15 יחידות עלי סיגר
1/3 בקבוק שמן קנולה לטיגון
מלית
1/4 ק"ג עוף טחון
1/4 כרוב לבן בינוני קצוץ דק
3 גבעולי בצל ירוק קצוץ דק
1 כפית שטוחה מלח דק
1 כפית שמן שומשום מזרח מערב
1 כף רוטב סרירצ’ה מזרח מערב
1 כף רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב
דבק
2 כפות קמח לבן מעורבב עם 4 כפות מים

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל חומרי המלית יחד עד לאיחוד ומעבירים לשקית זילוף.
  2. לוקחים עלה סיגר מרובע ומזלפים מהמלית (ראו סרטון למטה).
  3. מקפלים את המשולש מעל פס המילוי, מגלגלים, מקפלים את הצדדים ושוב מגלגלים עד שנותר לנו משולש קטן בסוף.
  4. מורחים עליו מהדבק שהכנו וסוגרים את הסיגר.
  5. מחממים שמן במחבת ומטגנים על אש בינונית כ5 דקות מכל צד.
  6. מעבירים לקריספר (רשת טיגון) ומגישים לצד רטבים שאוהבים. בתאבון!