• גודל גופן

חטיפי מפרום נאצ׳יטוס במילוי בשר

חטיפי מפרום נאצ׳יטוס במילוי בשר
קובי אדרי לא מפסיק להפתיע – והפעם חטיפי מפרום שעשויים תחזיקו חזק מחטיפי נאצ'וס! כן כן! ממלאים אותם בקציצת בשר, עוטפים, מטגנים ואתם בעננים. תהנו

מצרכים

600 גרם בשר בקר טחון

1 בצל סגול בינוני קצוץ דק

1 צרור פטרוזיליה קצוצה

1/4 פלפל צ’ילי אדום בינוני קצוץ

1 שן שום כתושה

1 כפית גדושה מלח דק

1/2 כפית פלפל שחור טחון

1 כף שמן זית

2 כפות רוטב סרירצ’ה מזרח מערב (לחריפות עדינה – אפשר גם לוותר)

1 חבילה נאצ’יטוס בטעם ברביקיו מזרח מערב

1 חבילה נאצ’יטוס בטעם טבעי מזרח מערב

ציפוי

3 ביצים M טרופות

200 גרם פירורי לחם

1 כוס שומשום מזרח מערב

טיגון

שמן קנולה

אופן הכנה

  1. בקערה שמים בשר טחון, בצל סגול, פטרוזיליה, צ׳ילי חריף, שום, מלח, פלפל שחור, שמן זית וסרירצ׳ה ומערבבים היטב.
  2. קורצים כדורים קטנטנים בעזרת כפות הידיים.
  3. לוקחים פלח אחד של החטיף הטבעי ופלח אחד של הברביקיו, שמים בזהירות כדור בשר ביניהם ומועכים מעט. חוזרים על הפעולה עם שאר הכדורים.
  4. מכינים 2 קערות, בקערה אחת שמים 3 ביצים טרופות עם מעט מלח ובקערה השנייה פירורי לחם ושומשום.
  5. טובלים את ה״מפרום״ בביצה ואז בפירורי הלחם.
  6. מחממים במחבת שמן עמוק ומטגנים את המפרום כ-2 דקות מכל צד.
  7. מוציאים לרשת טיגון ומגישים. בתיאבון!