מנת עוף בתנור שכל המשפחה תאהב, בעיקר בזכות רוטב השזיפים, שעושה אותה קצת מתוקה וקצת חמוצה ובעיקר מאוד טעימה. מתכון מנצח לארוחה משפחתית
מתכוני עיקריות
פאד קפאו שעועית ירוקה
בדרך כלל כשמכינים שעועית ירוקה היא מוקפצת בשום ולימון, שזה טעים, אבל גם יכול לשעמם אחרי כמה פעמים. בטיול שלי בתאילנד ראיתי שהטבחים מוסיפים שעועית ירוקה למגוון מוקפצים, מה שנתן לי את ההשראה ליצור את המנה הזו, בה היא מככבת וסופגת טעמים של אחת המנות האהובות ביותר בתאילנד – פאד קפאו, שבתרגום ישיר משמעו: מוקפץ עם בזיליקום.
פולנטה קוקוס, ביצה עלומה ותרד מוקפץ
פולנטה זו דייסת תירס נימוחה שהגיעה אלינו מהמטבח האיטלקי. כאן מכינים אותה בגרסה אסיאתית מיוחדת, בתוספת קרם קוקוס, ומגישים עם ביצה עלומה ותרד מוקפץ