• גודל גופן

מתכוני עיקריות

עוף בציפוי פריך ברוטב חמאת בוטנים אינדונזי

שי-לי ליפא מלמדת להכין נתחי עוף פריכים ושחומים מהמטבח האינדונזי ברוטב פיקנטי על בסיס חמאת בוטנים וקרם קוקוס

גלילות חזה עוף ממולאות בבטטה, פטריות, בצל וצימוקים

פילה בקר עם דלורית צלויה בסויה ודבש

ישראל אהרוני מלמד להכין נתח שלם של פילה בקר ביין אדום ורוטב סויה שמגישים יחד עם דלורית צלויה ברוטב בנוסח אסיאתי

"קורנדוג" חריף עם מיונז ליים ונענע

     

שניצל כמו במסעדה

שניצל כמו שמגישים במסעדות