סלט אטריות כוסמת ואנטי פסטי
 
							בסיס לסלט אחד – שתי ארוחות! סלט אטריות כוסמת עם אנטי פסטי ורוטב בסגנון אסיאתי מושלם, ארוחת צהריים שכיף לקחת לעבודה
			מצרכים
אטריות
1 חבילה אטריות עם כוסמת מזרח מערב
ירקות
1 פלפל אדום בינוני
1 פלפל צהוב בינוני
3 קישואים בינוניים
2 בצלים סגולים בינוניים קלופים
2 כפות שמן שומשום מזרח מערב
1 כפית מלח דק
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
רוטב
2 כפות שמן שומשום מזרח מערב
2 כפות רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב
2 כפות רכז תמרהינדי מזרח מערב
2 כפות חומץ אורז מזרח מערב
1 כפית שטוחה מלח דק
2 כפיות סוכר לבן
1 כף שמן קנולה
אופן הכנה
- חותכים לקוביות את הפלפלים ומניחים על חצי מתבנית האפייה.
- את הקישואים פורסים לעיגולים בעובי של קצת פחות מ1/2 ס״מ ומניחים מסודר על החצי השני של תבנית האפייה.
- חותכים את הבצלים לרצועות ומפזרים על גבי כל הירקות בתבנית.
- מתבלים במעט מלח ופלפל שחור ומזלפים מעט שמן שומשום.
- מכניסים לתנור במצב סטטי בחום של 180 מעלות בערך לחצי שעה או עד שהירקות חרוכים.
- בינתיים, מרתיחים את האטריות במים רותחים וממולחים עד שהן מתרככות אך לא יותר מדי.
- מסננים, שוטפים במים קרים ומחלקים ל2 קערות.
- בקערה אחת שמים את הפלפלים והבצל ובקערה השנייה את הקישואים והבצל.
- מכינים את הרוטב: מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב.
- יוצקים את הרוטב באופן שווה על כל אחת מקערות הסלט ומערבבים. בתיאבון!
 
		
 
										 
										